Lær at strikke

Du har sikkert set videoen af en ældre kvinde, der var i stand til at lære at strikke og hækle på samme tid. Videoen gik viral og folk talte om denne særhed. Spørgsmålet var, ”kunne hun ikke bare have taget en hæklet klasse?” Svaret er et rungende nej. Ikke alene er det svært at få en babysitter til at lære at strikke, når du er syg, det er også fysisk meget vanskeligt. Når du lærer at skære, kan du tage dine strikke- eller hæklingsevner med dig næsten hvor som helst.

Tidligere var den eneste måde at lære at strikke på at tage en klasse. Nu er der videoer og bøger, der hjælper med at lære folk at strikke og hækle på en afslappet, behagelig måde. Der er ingen grund til at sætte dine nåle på dit knæ eller holde din krop i en bestemt position, mens du syr. Det kan virke fjollet i starten, men det faktum, at du ikke holder nogen nåle tvinger dig til at bruge mindre muskler og mere håndbevægelse.

Du kan lære at strikke i komfort i dit eget hjem ved hjælp af en video. En video og en bog er begge måder at lære at lidt uden omkostninger og indsats for at rejse til en klasse eller bruge penge på bøger og klasser. Både bøger og videoer vil vise dig præcis den måde at strikke uden at skulle holde en nål.

Der er mange andre måder at lære at skære, herunder needlepoint kits og bøger. Men en needlepoint kit er designet til at undervise en bestemt type søm. Hvis du ønsker at lære at strikke et tæppe eller lave et tørklæde, der er needlepoint kits til rådighed. For eksempel, hvis du var ved at lære at hækle en simpel kæde søm, ville du ikke brug for et kit. Blot at købe en bog eller en video ville være tilstrækkeligt.

Strikning med en nål kan gøres uden brug af nåle, men du skal have nogle færdigheder. Hvis du ved, hvordan man strikker ved hjælp af en cirkulær bevægelse, så kan du lære at skære ved hjælp af en nål. Hold nålen mellem tommelfingeren og pegefingeren, og stinget er placeret under tommelfingeren. Få nålen op gennem stinget. Hold din frie hånd, normalt i samme position som tommelfingeren, og flyt den ned i armen, så din hånd nu dækker nålen.

Hold din frie hånd lige, og flyt den derefter ned i armen i en jævn bevægelse ved hjælp af den samme bevægelse for at guide din nål gennem stinget. Stop lige under skulderen, så du vil være i stand til at se, hvor du bevæger dine hænder. Derefter skal du flytte din hånd tilbage op i armen på samme måde. Gentag dette trin flere gange.

Du kan opleve, at du ikke er i stand til at lære at skære med en nål, hvis du holder en hæklet krog eller en saks. I så fald er det bedste at gøre at holde en lang dobbeltsidet sakseblad. Du kan holde den i den ene hånd og derefter lægge den anden hånd bag dit hoved, så krogen er ude af syne. Derefter kan du skubbe krogen under stinget med din frie hånd.

Det er svært at lære at strikke ved hjælp af det dobbeltsidede blad af en saks. Dette skyldes, at du bliver nødt til at holde flytte dit hoved og krop for at holde bladet fra at blive fanget af fingrene. På denne måde bør du overveje at tage en klasse for at lære strikning eller hækling, selvom du føler, at du ikke er dygtig nok til at lave strikkede genstande.

.